Another great RocketTheme Joomla Template brought to you by the RocketTheme Joomla Template Club.
Начало Новини Новини от Sex Shop Секс новини от Стара Загора STARA ZAGORA Sex news
Секс новини от Стара Загора STARA ZAGORA Sex news
SEX SHOP VENERA STARA ZAGORA
ИМАТЕ МОКРИ СЪНИЩА...? Стара Загора, Гурко 82

 • мастурбатори • крем Sensuva - ON "За Него"
  ON за Него е крем за мъже, който позволява на тялото да създаде повече собствен свободен тестостерон. Това е естествен продукт, под формата на крем, който се прилага ежедневно, и 30 минути преди сексуална активност. В рамките на 2-3 седмици, вие ще забележите повишена жизненост, по-добър сън, повече мускулна маса и плътност на костите, и по-силна, по-здрава ерекция. Много мъже съобщават, че се събуждат със сутрешна ерекция, както в гимназията!
  59 мл
  Повече енергия и по-добър секс!
  Мъжете, след навършване на 30 или 40г. започват да губят тестостерон. ON за него естествено увеличава тестостерона чрез ботанически екстракти и биологично активни хранителни вещества. Мъже, нанесете малко количество от ON за него всеки ден (и 30 минути преди упражняване и сексуална активност), на площ от тялото с най-малко количество коса. Отнема години, за да падне нивото на тестостерона, а само няколко месеца, за да се възстанови!  
  Ефектите от нисък тестостерон могат да включват:
   ■ Слабо или никакво желание за секс
   ■ Намалена жизненост 
   ■ Слаба памет
   ■ Намалена мускулна маса
   ■ Увеличаване на мазнините около корема.
   ■ По-малко издръжливост по време на тренировки и секс
   ■ Повишаване на стреса
   ■ Понижаване здравето на сърцето  
  Над 13 милиона души са засегнати от ниски нива на тестостерон всяка година. Нивата на тестостерон при мъжете може да започне да пада с около 1-2% всяка година. До 50-годишна възраст нивото на тестостерона може да бъде намален до 80% или повече. Вие не трябва да страдате от последиците от нисък тестостерон. ON за него стимулира естествената способност на телата ви да произвеждат тестостерон. Само с 1 до 2 нанасяния на ден, можете да започнете възстановяването на естествени, здравословни нива на тестостерон.  
  Седмица 1: По време на първата седмица от употребата, вие ще изпитате прилив на жизнена енергия, ще започнете да се чувствате "по-жив".
  Седмица 2 - Седмица 4: тестостероновите нива продължават да се подобряват, вие ще усещате повишена издръжливост по време на тренировки, по-добър секс и повече физическа сила.  
  2 до 3 месеца: При продължителна употреба на ON за него, вашия тестостерон ще се върне на добро ниво, възстановявайки младостта ви. Вие ще изпитате по-малко стрес, увеличена памет, по-силно желание за секс и способността да изгаряте мазнините по-бързо, отколкото когато и да било преди. Ще можете да се насладите на дейности и да правите нещата, които обичате.  
  6 месеца и след това: Ние силно препоръчваме да продължите да използвате ON за него, за да поддържате нивата на тестостерон и да се насладите на здравословен, активен начин на живот. Вие ще продължавате да се възползвате от радостта да се чувствате по-млад, по-силен и по-жив.  
  За повече енергия, по-добър секс и по-добро здраве, тестостерона е от ключово значение


 • Анални играчки • www.whole-shop.com

 • Увеличаване на пениса с помощта на хидропомпа
  Понастоящем Bathmate е единственото устройство на пазара, благодарение на многото патенти, които са плод на инженерната мисъл, заедно с приложените уникални свойства на хидравликата, с което се надгражда и се подобрява традиционната пенис помпа.
  На пръв поглед разликите между Bathmate и традиционните пенис помпи са очевидни при пряко съпоставяне.
  • · Няма външен помпащ се механизъм.
  • · Няма тръби, които да излизат от дюзата.
  • · Няма трудни за използване части като силиконови тампони в основата на устройството.
  • · Bathmate разполага с голям и удобен за ползване маншон, които приляга удобно на таза Ви и който е дълъг около сантиметър в сравнение със само 1-2 мм на традиционните пенис помпи.
  • · Традиционната пенис помпа с цилиндрично тяло е заменена от по-ефективен нечуплив пластмасов цилиндър от поликарбонат, който има конусовидна форма и където е разположен изпускателният вентил.
  • · Вместо да помпате, просто трябва да натиснете устройството към тялото си, за да създадете налягане.
  Материалът Gaiter (гума, която се използва в космическите технологии) е патентованата хидравлична част на устройството. Този материал освобождава налягането бавно, като по този начин прави продукта 100% безопасен за употреба. Дори и да заспите с устройството на пениса си, то няма да възпрепятства нормалното кръвообращение в пениса Ви и така няма да доведе до увреждане на нито една тъкан по какъвто и да било начин.
  Магическата съставка в хидропомпата за увеличаване на пениса Bathmate е водата. Можете да използвате уреда, докато сте под душа, във ваната или дори когато гледате телевизия! Много хора, които използват Bathmate ни питат "Как е възможно да гледаме телевизия, докато използваме Bathmate?". Отговорът е прост. Щом свикнете как да използвате уреда, ще видите колко вода всъщност е нужна, за да работи. Аз лично слагам чаша хладка вода в устройството, докато държа натиснат малкия бутон на моя Bathmate Revision III, след това го поставям на нееректиралия си пенис, помпя няколко пъти и след това продължавам да работя, гледам телевизия или това, което съм правил преди това.
  Сега сериозно. Тъй като Bathmate е толкова усъвършенстван и на светлинни години от конкуренцията на пазара за средства за увеличаване на пениса, лекари, големи международни фармацевтични компании и фирми с магазини на оживени улици по цял свят започват да осъзнават съществуването му и се свързват с нас, за да може продуктът ни да навлезе в медицинската сфера и в сферата на продажбите на дребно.
  Просто казано, след изобретяването си Bathmate вече се използва по целия свят и е предпочитания избор на мъжете за уголемяване на техните пениси. От години наред получаваме имейли и писми от наши клиенти, които ни поздравяват и ни благодарят за изобретяването на това устройство, което е променило живота им.
  Bathmate може да намерите в секс магазини Фламинго или да поръчате от нашия е-магазин.
  Въздушните помпи поради ниската си цена са изключително популярни и удобни за ползване. Тях можете също да намерите в секс магазини Фламинго или да поръчате от нашия е-магазин.


Template design by Flamingo Theme